Sangis Motell och Camping

• Stroom

• Douche

WoKaTiNA

aug 2025

Geweldige plek, geweldige beheerders, erg vriendelijk. Absoluut schone douches, toiletten, de hele plek! Het beste is de sauna, die we tegen een kleine vergoeding hebben geboekt. Vissen is ook mogelijk vanaf de camping. Zoals iedereen al zei, is het de moeite waard om hier te stoppen. Het enige wat we niet konden doen, was stoppen bij "Steffi's Café", dat al gesloten was en buiten het seizoen.

Ayra

jul 2025

Ik sluit me bij alle positieve reacties over de faciliteiten aan. Charmante nette camping maar je staat vlak naast de weg waar de grote vrachtwagens af en aan denderen. Erg gehorig!.. Voor ons echt een minpunt.

roller2020

jun 2025

16 mei 2025. mooie nette camping, al wat je nodig hebt. wc douche ledigen wc en vuil water. wasmachine en droogkast 50 sek. 2 pers camper met stroom 280 sek. zeer vriendelijk welkom. Duits ,Engels en Frans

Haparandavägen 2

952 72, Kalix kommun, Zweden

Gelegen aan de E4 - sanitair bevindt zich in het motel - kano's, roeiboot en sauna tegen betaling - centrum 1 km

10 jan t/m 30 sep

€ 15,00 - € 25,00