kleine plaats aan zee - centrum 2,5km
Södra Västkustvägen
Bjärred, ZwedenSEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenprima voor kleine campers, 7mtr is hier echt te lang. We zijn zo gaan staan dat er niemand naast past anders is het onmogelijk weg te komen. Leuke plek mooi uitzicht
Leuke kleine plek die bij goede wind door surfers wordt gebruikt. Zicht op de skyline van Malmö. niet geschikt voor grote campers, als er ook auto's staan
Heel krap. Misschien passen er in theorie 6 campers, maar dan kunnen ze onmogelijk maneuvreren. Staat op een mooie dag vol met auto’s van passanten.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Toilet
Södra Västkustvägen
Bjärred, Zweden55° 41' 53" N
info@lomma.se
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan