Camp Grinsby

• Lozen afvalwater

MobiMickey

aug 2025

Voor ons was het een 2e keer een perfect verblijf. Ondanks een dagje met wat regen maar vooral van een dagje met waterplezier bij 26 graden hebben we 100% van ons 5daags verblijf genoten. Toch hebben we weer niet alles kunnen uitproberen, dus komen we volgend jaar zeker nig eens terug .

PetraL

aug 2025

Vriendelijk personeel, sanitair schoon maar verouderd, hele drukke camping met ook gasten die zich niet aan de regels houden en nog kabaal maken na 22 uur. Onze eerste keer, nooit meer.

WiVic

aug 2025

Een zeer mooie, rustige locatie waar je zowel water- als wandelactiviteiten kan doen. Er zijn 4 uitgestippelde routes. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Sanitair is zeer proper. Om eten te bestellen moet je tijdig bij zijn, de dag voordien bestellen. Jammer dat je zeer vroeg bij de bakker moet zijn om nog iets te hebben en niet kan bestellen. Zeker een aanrader!!!

grinsbyn 100

672 95, Årjängs kommun, Zweden

bij/in het bos - gelegen aan meer Stora Bör - hellend terrein - nabij zandstrand - mogelijkheid QuickStop - centrum 25km

30 apr t/m 20 jun

€ 25,00 - € 35,00