let op: hoogte limiet 3,3m - nabij een meer - Gunnebo Slott 0,5km - centrum 4,5km
John Halls väg 11
431 36, Mölndal, ZwedenSEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWe waren minder dan 5 minuten weg met de hond en er werd ingebroken in onze Pössl. Dat gebeurde in de namiddag.
Het is toegestaan om daar 4 uur te parkeren. Net voor deze parkeerplaats staat er nog een voor 5 kronen per uur. U kunt maximaal 24 uur blijven. Bovendien wordt een bord uitgegeven om te waarschuwen voor inbraak
Rustige tussenstop bij het meer goede nachten slapen alleen de wind een druppel regen. Drie campers en een camper horen maar ruimte voor meer.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Toilet
John Halls väg 11
431 36, Mölndal, Zweden57° 39' 44" N
kontakt@gunneboslott.se
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan