Ställplats Trollhättans Slussområde

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

bovandi1

jun 2025

Ben om 10.30 u aangekomen en 's anderendaags rond 10 u vertrokken. Volgens de website is het maximumtarief 225 SEK maar mijn rekening wordt gedebiteerd voor 32,43 EUR. Dit is erover.

AJvanderwal

mei 2025

De locatie van de cp zo boven het sluizencomplex perfect. de sluizen zelf indrukwekkend. de faciliteiten op de cp goed. Het toilet van de cp is aan de overkant vd sluizen. Vies, smerig, kapotte papierhouder, kapotte wc bril. Jammer, dit doet zoveel afbraak. Het is soms moeilijk om op de cp te komen. De vrouw vh hulpnummer beginnend met 010 spreekt bijna geen engels of duits. Met de camper zo recht mogelijk voor de slagboom staan ad rechterkant

Beer62

mei 2025

Ontzettend mooie camperplaats, ben wel op tijd want rond 12 uur loopt de plaats heel snel vol. Wij stonden eerste rang met als gelukje dat we 3 grote schepen door de sluizen hebben zien gaan. De prijs is dit jaar wel omhoog gegaan we betaalde 320.00 Zweedse kronen, maar het uitzicht was het zeker waard!

Åkerssjövägen 52

461 53, Trollhättan, Zweden

Locatie bij de sluis waar de Götakanaal en het Trollhättekanaal bij elkaar komen - tarief geldig van 12:00 uur - 12:00 uur - lozen/water afgesloten in de winter - veel scheepvaart - douche en toilet aan overkant van haven - centrum 4km.

SEK 290,00