Locatie ligt dichtbij Autobahn A13 uitrit 15 - ligging op industrieterrein - verkeersgeluid hoorbaar - centrum 2km
Rappagugg 4
7205, Zizers, ZwitserlandCHF 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenDe vriendelijke monteur van de garage vertelde ons dat deze camperplek niet meer bestaat. Het houten gebouwtje is ook half afgebroken, de voorzieningen zijn er ook niet meer.
15/09/2020, ik was alleen en op doorreis, voor één nacht een prima plek. Eigenaar was er niet en de vriendelijke garage houder tegenover zei mij maar ergens een plaats uit te zoeken. Ben tussen de occasions gaan staan. weinig sfeer, van de A13 had ik geen last. toilet van het tankstation/Coop (2 min. lopen) mag gebruikt worden.
lees meerWe kwamen hier laat aan en er was niemand meer van de eigenaars aanwezig. Er stonden peilen waar je met de mobi naar toe mocht maar er stond wel een hek en afspanning. We hebben ons maar ergens tussen de andere mobi's gezet maar hebben geen idee of het mocht. Geen handige plaats om WC te legen en afvalwater legen konden we niet omdat je er darmen voor nodig had... Zie dit eerder als noodoplossing
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
lees meerRappagugg 4
7205, Zizers, Zwitserland46° 55' 10" N
46.91946
info@caravanluethi.ch
CHF 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet