Camp Obsee

• Stroom

4.1

RobbinK

jun 2025

Mooie plek bij het meer, we hebben hier 2 nachten gestaan. je staat wel wat dicht op elkaar. maar doordat niet alles vol was hadden we hier weinig last van. Ontvangst was vriendelijk en behulpzaam. Sanitair was schoon.

Hansweder

mei 2024

super plek. wij zijn hier 10 jaar terug ook geweest. Toen was de kabelbaan niet in gebruik. en nu een nieuwe eigenaar. Wij komen hier graag. Ben je een wandel liefhebber ga dan hier heen. toiletten prima.douches prima. Stroom aansluiting prima. sta je op plek 9 neem dan wel voldoende kabel mee. ik kwam net een meter te kort maar prima geholpen. Bistro kan je heerljjk biertje drinken. 30 sec van camper plek. nou ga heen en geniet.

Anniek1234

aug 2023

Hele fijne camping, uiteindelijk 3 dagen gebleven. Mooi uitzicht op het meer vanaf camperplaats 17. Wat ouder sanitair maar is dat was prima, het was schoon en er was ruimte genoeg. Klein winkeltje met bakker op 5 min lopen. Op de camping een goed restaurant. Gondel 3 min lopen, voor €40 kun je dan nog mooie wandelingen op de berg maken.

Campingstrasse 2

6078, Lungern, Zwitserland