verboden om op P1 te staan - speciaal deel van de grote parking bij het basisstation van Airolo Lift
6780, Airolo, Zwitserland
CHF 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenMen is hard aan het werk hier. Wat er precies gaat gebeuren is me niet duidelijk. Ben in een hoekje blijven staan maar leuk is anders. Parking bij restaurant is verboden voor campers.
erg netjes schoon water en wc storten mogelijk de parking is vernieuwd groter en vlakker geworden echt een fijne camper plaats met een gezellige bar en een zeer goed restaurant
Deze camperplaats is opgeheven.
Campinggedrag niet toegestaan
Deze camperplaats is opgeheven.
6780, Airolo, Zwitserland
46° 31' 26" N
CHF 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Max. camperlengte