locatie nabij de rivier Töss - gebruik GPS-coordinaten - kiezelharde ondergrond - over de brug met fiets naar Winterthur - centrum 2,5km
Bannhaldenstrasse
8406, Winterthur, ZwitserlandCHF 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenGratis en geen faciliteiten. We denken een leuk gebied om te wandelen maar het regende erg hard dus niet gedaan. Wel veel trein verkeer maar goed geslapen in de nacht. Prima plek voor een overnachting.
Geen voorzieningen, wel mooi wandelgebied, met een snel stromend beekje. Trein en verkeer hoorbaar, maar niet storend.
Hier 1 nacht doorgebracht. Van tijd tot tijd rijdt er een trein door en hoor je de snelweg binnen een acceptabel bereik. Parkeren zonder installatie.
Campinggedrag toegestaan
Douche
Toilet
Bannhaldenstrasse
8406, Winterthur, Zwitserland47° 28' 9" N
CHF 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan