Parkplatz Rossberg

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

screech

aug 2025

Parking, mooi wandelgebied. Snelweg is hoorbaar, maar klinkt als een een rivier. Slaap je zalig op. De trein is bijna niet hoorbaar,. Wij staan hier met veel Spanjaarden die in de buurt werken (denk ik).

Abynormal

jul 2025

Lawaaierig door de nabijheid van zowel de snelweg als het treinstation. Erg druk bij mooi weer, omdat veel lokale bewoners hun hond uitlaten, enz. Triest om te zien hoeveel omgebouwde campers parkeren en zich niet aan de regels houden - kampeergedrag is toegestaan. Veel campers hebben geen toilet of grijswatertank. Laten we eens kijken hoe lang het duurt voordat we hier verbannen worden, want de plek stond onlangs vol met campers en velen houden zich niet aan de regels.

Mona98

mei 2022

geweldig, direct aan de rivier, rustig behalve de Sbahn, geen feestgangers zoals aan de andere oever - geweldig!

Bannhaldenstrasse

8406, Winterthur, Zwitserland

locatie nabij de rivier Töss - gebruik GPS-coordinaten - kiezelharde ondergrond - over de brug met fiets naar Winterthur - centrum 2,5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!