Brugge, West-Vlaanderen, Vlaanderen, België

Parking Kanaaleiland

rustige plaats - via de Ring van Brugge langs het treinstation, daarna volgt een korte afrit voor de Katelijnestraat - onderaan het talud - bushalte 200m - station 800m - centrum 1km - overnachtingsprijs geld van 's morgens 11.01 tot de volgende morgen 10.59 uur - in de wintermaanden 19,00 euro

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Bargeweg

8000, Brugge, België
    Toon op kaart
  • € 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

3,47van 5
  • maart 2023

Wij verbleven hier 1 nacht. Een prima plek om lopend Brugge te verkennen. Uitzicht op de jachthaven. En ja.. je hoort wel verkeer over de brug rijden maar wij hebben dat niet als storend ervaren. ‘s Avonds lekker uit eten in Brugge.. en niemand hoeft de Bob te zijn. Wij betaalden 25,00.

• januari 2023

Een uitstekende camperplek nabij het centrum van Brugge. Rustig gedurende de nacht. De prijs is wel heel hoog. Voor 30 Euro per nacht zou er wel een warme douche inbegrepen moeten zijn.

Bekijk alle 308 reviews

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
3,47van 5
  • maart 2023

Contactgegevens

Prijs

• € 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten