Auto Kamp Lav

• WiFi

• Speelgelegenheid

FransKums

sep 2025

ik wil melden dat de openingstijden van de camping de volgende zijn. Start 1 april Einde 31 oktober. Ik heb geprobeerd dit op de app te wijzigen maar dat lukt me niet nochthans ben ik een normaal mens

Gilchi

aug 2025

De prijs is verhoogd naar 50 BAM. Het is eigenlijk een gigantische speeltuin. De douche is niet schoon. Te duur voor Bosnië-Herzegovina. Het zwembad is troebel.

spudhead

jun 2025

Mooi plekje aan de rivier en vriendelijke ontvangst. Ook met de prijs is op zich niks mis. Maar: douches zijn slecht (lopen niet door en geen haken om kleren op te hangen), wifi is waardeloos en toen wij er waren zaten er gasten tot na twaalven luidruchtig op het terras te lallen. Bovendien stond vrijwel de hele dag een houtvuur aan zodat we lang in de rook en de stank zaten. Ons zullen ze hier niet terug zien.

R408

Kulen Vakuf, Bosnië en Herzegovina

Camping aan de Una nabij watervallen Strbacki Buk en Martin Brod - gebruik GPS-coordinaten - restaurants - ratingcentrum 1km - centrum 500m

1 jan t/m 10 sep

BAM 44,00