Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Mijn naam is Bruno en ik run de camping dagelijks samen met mijn toegewijde team.
We weten dat leven in een camper draait om vrijheid, goede voorzieningen en prachtige natuur – en dat is precies wat we u hier willen bieden, dicht bij de natuur en op korte afstand van zowel de Noordzee als Skagen.
Ons doel is om uw ideale tussenstop te zijn als u op zoek bent naar een actieve en ontspannen vakantie in Denemarken – of u nu op doorreis bent of langer blijft.
We hopen dat u een fantastisch verblijf heeft en geniet van uw tijd bij ons.
Met vriendelijke groet,
Toilet
Niels Skiverens Vej 5
9982, Frederikshavn Kommune, Denemarken

Locatie host
We hopen dat u een fantastisch verblijf heeft en geniet van uw tijd bij ons.
Met vriendelijke groet,
Bruno & het Skiveren Camping Team 🚐🌿
Lees verder
nabij zee - afgebakende plaatsen - nabij zandstrand - broodservice - supermarkt - gasflessenservice - restaurant - elektriciteit 10A en 16A - centrum 12km
21 mrt t/m 19 okt
€ 35,00 - € 50,00