Geclaimd door eigenaar
Locatie host
Welkom bij authentiek kamperen in West-Jutland met een warm hart. Precies daar waar de fjord de zee ontmoet, ligt onze door een familie beheerde camping. Hier is ruimte om samen te zijn en tijd om te ontspannen. Spring in ons prachtige waterpark (27°C warm van mei tot september), geniet van de rustige omgeving en laat de kinderen zich uitleven op de speeltuin. Op de camping vind je vier servicegebouwen die vrij te gebruiken zijn, met WC/douches en een keuken.
Lees verder

6830, Nymindegab, Denemarken
55.81269 8.20018
Locatie host
Lees verder
Camping, bij zee (1,5 km), in bos, zandstrand, geldautomaat, afgebakende plaatsen, broodjesservice, kampwinkel, restaurant, ruilen gasflessen, fietsverhuur, midgetgolf, bij golfterrein (6 km), centrum (0,5 km)
30 mrt t/m 1 okt
DKK 251,00