bij boerderij - supermarkt en centrum 6km
Hinterholz 161
77761, Schiltach, Duitsland€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenZeer rustige cp weliswaar zonder lozingsplek voor grijs water en cassette toilet maar ideaal voor de wandelaar en fietser. De Stube is overigens ook zeer aanbevelingswaardig. Wij komen hier zeker terug !
Het landschap was prachtig en het restaurant zag er erg populair uit. De eigenaren waren gastvrij, maar we bleven uiteindelijk niet omdat we ons te groot voelden voor de ruimte in onze 7,4 m camper. De reis naar deze locatie is een steile, enkelsporige weg door kilometers adembenemend bos. Het is zeker goed te doen, maar er zijn maar heel weinig passerende plaatsen.
lees meerLeuk plekje boven op de berg. We mochten bij de fruitbomen staan... lekker ruim en vrij! Vriendelijke mensen.
Stroom
Water
Hinterholz 161
77761, Schiltach, Duitsland48° 14' 51" N
info@hinterholzstube.de
€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Stroom