Wohnmobilhafen Bischberg

3.9

3.9

Camperfan58

okt 2025

ja zoals beschreven heel gedoe om in te schrijven scannen met telefoon optie betalen met iDeal werkt niet geen goedkope plek 10 euro stroom gekocht maar je weet niet hoeveel dat je verbruikt hebt🙈 betaald met creditcard willen ze je gelijk een Paypal account er bij doen wij betaalden 29 euro plek en stroom geen wc geen water geen douches je kunt beter naar camping gaan

betaling was afgeschreven, later ontdekten dat het volgens grt systeem niet was gelukt. Ondanks dat geld afgeschreven was, ging de slagboom niet open. bleek dat we niet met ideale kunnen betalen, wordt wel als optie genoemd!!!! betaling met creditcard ( die we gelukkig ook hebben) lukte wel en toen ging de poort wel open.

G-Venema

sep 2025

In tegenstelling tot andere verhalen ging de betaling bij ons erg gemakkelijk. Het is een zeer nette camperplaats vlakbij de snelweg, dus ideaal voor als je op doorreis bent. Het stadje Bamberg is op een half uur fietsen en erg de moeite waard om te bezoeken. Onze camper is 12 meter, dus ook zeer geschikt voor grote campers

Bürgermeister-Wachter-Straße 3

96120, Trosdorf, Duitsland

49.92095474 10.80743522

aan de Main - genoemde prijs is minimumprijs, kijk op website voor overige prijzen - openbaar vervoer dichtbij - centrum Bamberg 9 km [per fiets altijd langs de rivier] - centrum 2km

1 apr t/m 31 okt