Freizeitcamp Am Wasser

• Stroom

SixPac

aug 2025

3 nachten, 2 personen, 1 hond, ex. stroom €145. Prijzig wel maar verder alles oké. Douchen betaald. weg oversteken en je bent op het strand waar honden toegelaten zijn. Grote camping en was vrijwel vol toen we aankwamen maar hadden gereserveerd. Stonden aan rand van bos waar we de hond konden uitlaten door een deur in het hek.

oh_camper

jul 2025

Schone toiletten. De camping heeft alles wat een camping nodig heeft. Douches zijn prijzig; 3 minuten water kost €1. Ik vind dat niet meer van deze tijd. Je moet ook genoegen nemen met de elektriciteitskosten van €5, wat vrij hoog is, aangezien we 1 kWh per uur per dag verbruikten. Een aanrader is de snackbar bij de ingang.

mbrok

jun 2025

Camping ligt aan de overkant dan de weg, super dicht bij het strand. Strand is mooi, breed en schoon. Sanitair is er ruim voldoende en is schoon. Nadeel vinden wij de douchemuntjes die €1,50 kosten voor maar 3 minuten. Wij betaalden €68,20 (incl. stroom) voor 2 pers. 2 nachten. Ligging is goed om op de fiets het noordelijke deel van Rügen te verkennen.

Schaabe 93

18556, Juliusruh, Duitsland

Camping in Seebad Breege-Juliusruh tussen de Breeger Bodden en de Ostsee - strand 100m - centrum 1,5km