Die OutdoorSchmiede

• Stroom

Geweldige natuurlijk gelegen camping. Met veel verschillende plaatsen die je zelf kunt kiezen. Ook de gasten zijn heel verschillend zoals mensen die per kano, fiets of lopend onderweg zijn en natuurlijk ook caravans en campers maar gelukkig zijn de meesten avontuurlijke reizigers wat prima is voor de sfeer. Een top 👍 camping.

Ospel

aug 2025

Na een zoektocht naar een plaats op een camping in de buurt van Hamburg kwamen wij op 16/8 op deze verrassend fijne outdoor-camping terecht met mooi en schoon sanitair. De camping ligt aan een riviertje waarop je kunt varen met een op de camping gehuurde Kano. Wij mochten zelf een mooi plekje uitzoeken. Wij hebben die avond kunnen genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant op de camping. De camping is de vijf sterren meer dan waard!

Het kampeerterrein was ruim en zanderig. Verspreid over het terrein stonden afvalcontainers voor plastic en restafval. Afval voor papier en glas hebben we niet kunnen ontdekken. Het sanitair was schoon, maar de douchehokjes waren te klein. Je moest het doen met één haakje aan de deur en dat was het. Elke 10 seconde stopte de kraan. Het licht viel uit na een bepaalde tijd. De plek voor het lozen van vuil water lag op een moeilijk te vinden plaats.

Moortalsheide 7

21406, Melbeck, Duitsland