Debbeler's Hofcafé und Grill

• Speelgelegenheid

• Honden toegestaan

Marco1

mei 2025

Hier na vier jaar weer verbleven. Had een mail gestuurd maar geen antwoord ontvangen. Toen we kwamen bleek er een feest met luide muziek wat zeker tot 00.00 uur doorging. Plekje opzich goed maar was erg onrustig. Wij slaan deze een volgende keer over. Eten restaurant was goed.

Rustige plek. Heerlijk geslapen. En gisteravond lekker gegeten. Extra fooi voor de elektra. Plek om terug te komen.

Casavanos

mrt 2024

Fijne plek om te overnachten. Erg gastvrij om hier te mogen overnachten, in ruil voor gebruik te maken van je diner in t restaurant. Voor stroom vraagt de eigenaresse een eigen bijdrage. Dit hebben wij als extra tip in het restaurant verrekend. Heerlijk geslapen. Rustige plek. Ben je op doorreis, is dit zeker een aanrader.

Kleine Tredde 2

49696, Dwergte, Duitsland

Volop ruimte bij gezellig cafe-restaurant met lekker eten en veel speelmogelijkheden voor Kinderen. Toiletgebruik bij openingstijden restaurant (maandag gesloten). Mooie omgeving om te fietsen, goede locatie voor stop onderweg in Duitsland nabij de A1.