plaats op terrein van watersportvereniging - supermarkt 800m - centrum 300m
Hafenstraße 10
21737, Wischhafen, Duitsland€ 4,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenIn een doodlopende straat aan de rand van een museumhaven - stiller kan niet. Eenvoudig en schoon, natuur rondom, sanitair op zijn minst enige afstand, plus afvalverwerking - dat is helemaal geweldig voor €4.
Leuke plek maar verder niets. Toilet en douche waren onvindbaar. We kwamen om 20 uur aan en er waren nog 2 plekken vrij. Zo vlak voor het pontje zeker de moeite waard om te overnachten. Geld kan in de ton bij de ingang worden gedaan
Beetje zelf uitzoeken, beetje rommeltje, geen nummers, ... zo1ls wij het heel graag hebben dus.
Stroom
Hafenstraße 10
21737, Wischhafen, Duitsland53° 46' 22" N
€ 4,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Stroom