Campingplatz Eggewald

• Stroom

Poclain300

aug 2025

geweldige camping, grote plaatsen en zwembad klein maar fijn met dit hete weer. alles is heel goed schoon, in diverse gebouwen vd boerderij. en er is ook een tractor museum waar je heel veel oude tractoren motoren en diverse kunt bekijken. wij komen zeker terug. en hebben zelfs 2 dagen bijgeboekt

Franita

aug 2025

Mooie en ruime plaatsen. Geweldig fietsen en wandelen. €29 per nacht voor camper, 2 personen incl. touristen belasting en stroom ( wordt niet meer per kWh verrekend). Toilet gebouw aan de buitenkant oud maar binnen gerenoveerd, netjes en schoon. Wij zijn 3 nachten gebleven, hebben extra nacht bijgeboekt. Het zwembad is niet groot maar hebben we wel iedere dag gebruikt. Heerlijke verkoeling met die warme dagen die wij hadden. Zeer rustig plek.

Henstra

jul 2025

mooie locatie en goed sanitair maar...de dame is een "bitch". de eigenaar is redelijk aardig. WiFi werk alleen wanneer zij dat willen...De plek is ruim. Je staat op losliggende tegels. De stroomkast is levens gevaarlijk..( voeg foto toe bij foto's) Wij komen hier niet weer. de omgeving is prachtig voor wandelen en fietsen met e-bike

Kempener Straße 33

32805, Bielefeld, Duitsland