Wohnmobilstellplatz Freizeitanlage Höxter-Godelheim

• Douche

• Vuilnisbak

Pumba

sep 2025

prima plek. wij kwamen aan op vrijdagmiddag 15.00u en hadden de laatste plaats. op het p-terrein voor de camperplaats stonden nog ca 10 campers die daar overnachtten. Dorpje Höxter is aardig. op wo en zo is er een marktje.

Rustige camperplek. Eind van de middag kwam er een zeer aardige jongeman langs. Bij hem konden we het stageld betalen (voor het geval je geen munten of EasyPark App hebt) en voor de volgende ochtend heerlijke verse broodjes! Op fiets naar oliewinkel gefietst en wederom heerlijke oliën ingeslagen. Jammer dat je geen water kun lozen/tappen…maar dat is dan ook het enige minpuntje.

Snappy

apr 2025

We zijn hier nu twee nachten. Alles wat je nodig hebt is er, behalve elektriciteit, maar dat heeft toch niemand nodig. Er worden ook broodjes bij de camper bezorgd.

Godelheimer Straße 33

37671, Bielefeld, Duitsland

borden “Freizeitanlage” volgen - bij recreatieplas - verkeerslawaai - elektriciteit per 2kWh - broodjesservice - gasflessenservice - sani/water van okt-apr gesloten - centrum 2,5km

15 mrt t/m 15 nov