Camping Oberes Idertal

3.8

• Stroom

3.8

De reviews kloppen. Het is een gedateerde camping. Er zit een triest verhaal achter. De oude eigenaar heeft Parkinson en alleen zijn vrouw kon nog werkzaamheden verrichten. Een jong stel heeft de camping nu overgenomen en willen veel geld in de camping investeren. Dus ze kunnen steun van camperaars goed gebruiken. We hebben er met veel plezier aan het beekje in de schaduw gestaan.

tradesman

mei 2025

heel rustige camping , lijkt bijna verlaten . maar hele schone wc en douches! aardige , behulpzame eigenaresse. mooie rondwandeling achter de camping . we moesten voor 2 personen met camper en stroom 21 euro afrekenen. douchen was 50 cent.

mathkarin

sep 2024

wij wilden hier gaan staan maar vonden het bij aankomst zo onaantrekkelijk dat we bij de buren zijn geweest. Het geheel maakt een verwaarloosde shabby indruk met veel vervallen stacaravans. ligging is oké maar als je er als campingbaas geen zin meer in hebt, verkoop het dan of schei ermee uit.

B422

55758, Sensweiler, Duitsland

49.76932 7.20724

bij voormalige boerderij - midden in Natuurpark Saar-Hunsrück - broodservice - supermarkt 6km