Camping Torwaldblick

• Stroom

HummieS555

aug 2023

speelse camping, ruime vakken. sanitair schoon. Tot zover t positieve. Bij t afrekenen kregen we €2.— voor de stroom (prima) maar ook nog eens 9kwh x0.80€. Zoveel kwh krijg ik thuis niet eens verstookt in 2 dagen. Verbruik voor onze camper stomweg onmogelijk voor 1 dag.

ErikEnAnita

jun 2023

Wij werden op het veldje langs de doorgaande weg geplaatst......te veel lawaai, geen waterkranen, geen uitzicht. De dag erna toen er plekken vrij waren gekomen meteen naar de receptie gegaan om een verhuizing aan te vragen! En dat kon gelukkig! Toen werd het leven weer aangenaam! Een ander nadeel was voor ons dat de wandelingen in het dorp begonnen en je eerst langs de weg moest lopen. Met honden niet zo handig. Tip: Camping Nikoldorfer Berg!

reneeke

sep 2022

mooie ruime plekken,uitstekend sanitair. alleen niet meer zo goedkoop. 2 personen met camper en toeristen belasting is 25 euro per nacht. en dat is nog zonder stroom,geen idee wat dat kost. maar wel super lokatie voor dagen wandel plezier

Schandauer Straße 37

01855, Sebnitz, Duitsland