Camping Miramar

Camperplaatsen

geertdv24

jun 2025

Goede camping, maar niet ons ding. We waren er 1 nacht om de volgende dag de overzetboot te hebben. Mooie locatie wel aan de zee. Goed restaurant en heel netjes sanitair. Voor 2 volwassen en 1 kind betaalden wij 30,6 euro.

WomoRS

aug 2024

Schoon, vriendelijk en goed beheerd, mooie locatie op Fehmarnsund. Het moderne sanitair is voorbeeldig schoon. Prachtig: direct aan het strand, strandbar, modern restaurant, ruime plaatsen met water- en stroomaansluiting, veelal met grijswaterafvoer. Kindvriendelijk en veel hondenuitlaatmogelijkheden. Enigszins levendig. Onbetrouwbaar internet vanwege externe providers. Kosten/dag: 2 volwassenen, 1 hond, camper 7m, incl. elektriciteit/water/etc. ~€ 50

Wafield

jun 2024

Prima voor 1 overnachting. Aparte camperstrook voor doorreizenden na de slagboom. Schoon toiletgebouw, geen extra kosten voor gebruik douches, stroom etc. Een zeer redelijk all in tarief. Wij betaalden 24 euro voor 2 personen en hond. Wifi kost 4 euro. In hoogseizoen zal het wel allemaal massaal zijn. En de veerboot op 15 minuten rijden.

Fehmarnsund 70

23769, Fehmarn, Duitsland

plaatsen VOOR de camping - tarief inclusief Kurabgabe - ook plaatsen beschikbaar op de camping zelf [sitecode 57954] - centrum 1,5km

27 mrt t/m 31 okt