Stellplatz Hintz

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Vidfare

sep 2025

Onbegrijpelijk hoge prijs 26 + 4,60 plus kosten voor alle diensten. De stad verbiedt alle andere nachtparkeerplaatsen, wat de eigenaar een perfect monopolie geeft. Bovendien ligt het ver van het centrum. Niet aan te raden!

Jacf

jun 2025

ik weet t, je hoeft hier niet te zijn maar we kwamen m tegen op onze reis en het was laat dus toch geparkeerd werkelijk overal moet voor worden betaald, wc douche en zelfs water bij de kraan om je toilet te legen. jammer, een gemiste kans voor deze plaats

Anbikä

sep 2024

22€ de parkeerplaats op grof grind, toeristenbelasting 4,60€, warme douche 1€, toilet 0,50€! Voor dat geld ga je naar een camping, dat is niet de prijs van een staanplaats. Het was zeker de laatste keer dat ik er was. Er zijn mooiere plekken voor hetzelfde geld. Oh ja, toeristenbelasting voor een stadscentrum waar meer auto's, vrachtwagens etc. doorheen denderen dan bij Kamener Kreuz, echt balen.

Am Steinkamp 2

23769, Fehmarn, Duitsland

bij sanitair en verwarmingsbedrijf - Toegang tot sanitairgebouw kost 50 cent - douchen kost 1 euro per 5 minuten - centrum 300m