Aire de camping car – Les 2 Alpes

• Honden toegestaan

• Stroom

raarepmac

feb 2025

Op zich een mooie locatie en prima voorzieningen én dichtbij het dorp en naast de piste maar er is maar ruimte in de winter voor 16 campers. En voor die 16 campers zijn er geen 16 stopcontacten. Veel mensen hebben een splitter bij zich.

Ian-Morley

dec 2024

Ik hoop ooit nog eens terug te komen. Perfect om te skiën en ik vermoed dat het ook perfect is om te downhill mountainbiken. water is gratis beschikbaar, afval is gratis, er zijn hier prullenbakken en elektriciteit is zelfs gratis! het is hier tijdens onze reis -20 graden geweest en onze leidingen zijn bevroren, maar we hebben hier geweldige behulpzame mensen ontmoet en we hebben ons uitstekend vermaakt. skiën/snowboarden vanaf hier is perfect. er zijn twee skiliften naast ons.

Sam5430

sep 2023

camperplaatsen afgesloten wegens bouwwerken. (vermoedelijk tot december 2023) servicepunt wel bereikbaar en bruikbaar. (water nemen + lozen)

La côte du gay

38860, Les Deux Alpes, Frankrijk

20 plaatsen in de winter/ 60 plaatsen in de zomer - betaalautomaat - water in de winter mogelijk afgesloten - gratis shuttlebus -centrum 800m