Camping du Port

• Douche

• WiFi

Womote

okt 2023

Prachtig aangelegde plek, direct aan zee. Individuele percelen met heggen. 400 meter van de Square Seafood Market. Prijs met elektriciteit 35 euro. Vers water moet extra betaald worden... met muntjes bij de receptie. Zeer goede bakproducten in de ochtend (vooraf bestellen). Vriendelijk personeel. Lunchpauze tot 15.00 uur!

DeletedUser

mei 2023

We waren daar voor 1 nacht van 24/25 mei 2023, ik had deze plek gekozen omdat het door ACSI met korting was geadverteerd, de plek zou € 19 moeten kosten. Ik moest €29 betalen, ACSI wilden ze niet aanbieden. Maar laat de plaats overal adverteren. NIET AARDIG. Dit is ons nog nooit eerder overkomen. Vermeende verandering van operator. Helaas waren we te moe om verder te zoeken.

Ton en José wij waren hier 18en19 juni 2021. Receptie tot 15.00 uur gesloten. Door de Corona maatregelen erg lange wachtrij voor de receptie. Een tussenoplossing om alvast naar de plaats te kunnen en de administratie op een rustiger moment te regelen is klantvriendelijker. mooie plaatsen, goed restaurantje, schoon en goed sanitair. We komen beslist nog eens terug

Chemin des Douaniers 3

22560, Landrellec, Frankrijk