Camping de L'ile Cherlieu

Tinus

sep 2025

Een ouderwetse camping zoals bij de campings municipal, (als die al nog niet zijn overgenomen): geen slagboom, geen computer, contant betalen, en best wel goed sanitair ouderwets, maar wel netjes, en dat allemaal op een eiland in de Aube. Wij kampeerden daar enkele nachten. Maar dan komt het: vanaf 12.30 arriveren de doortrekkers. Naar mijn mening is dit geen kamperen maar parkeren. Volgens mij komen daar ook de negatieve reacties vandaan.

HarrieJ

sep 2025

Verouderd sanitair, zeer kleine plaatsen. Nederlandse eigenaar en Nederlandse assistenten hebben een heel eigenaardige opvatting van gastvrijheid met regels die geen enkel doel dienen, zoals willen verbieden van het plaatsen van je ontbijttafeltje naar een plekje in de zon dat 10 meter naast je eigen plek ligt. Op een verder vrij lege camping. Dit wordt mondeling medegedeeld. Bij vertrek kregen wij de middelvinger. Wereldvreemde eigenaren.

wij verbleven 1 nacht op doorreis. Prima plek met alle faciliteiten. Sanitair verouderd met een “Flinstone” douche. Werkt ook! Watertemperatuur kun je niet regelen. Verder oké

Rue de Châlons

10700, Arcis-sur-Aube, Frankrijk

rustige camping op een eiland in de Aube- vernieuwd sanitair - Nederlandse eigenaar - centrum met winkels 100m

15 apr t/m 30 sep