mix-parking langs de D40 - uitzicht op de Moezel - centrum 100m
Rue des Chenevières 2
54670, Millery, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenschuine plaatsen, informatie bord geeft aan max lengte 7 meter. blokken noodzakelijk. drukke weg . stroom aanmelden via zuil.
Mooie site, een van de beste die we hebben bezocht. Had een heerlijke rustgevende dag na een lange dag rijden. Ik zat gewoon buiten in de zon en keek naar de rivier. Ongeveer 100 liter. water voor € 2. Geen elektriciteit gebruikt
Mooi aangelegde camping met individuele, geasfalteerde plaatsen, gescheiden door gazon. Direct tussen de hoofdstraat en de Moezel.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Rue des Chenevières 2
54670, Millery, Frankrijk48° 48' 57" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet