wat afgelegen ligging, op het terrein van de vroegere camping, achter de sportvelden en aan de rivier - betalen met euromunten - stroom alleen op het servicestation - water, lozen van afvalwater en het legen van de toiletcassette zitten in de sanizuil en het openen kost €2 per 20 minuten - centrum 1km
Rue du Stade
54470, Thiaucourt-Regniéville, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartengelukkig waren er niet al te veel campers aanwezig want anders was de parking een beetje te klein geweest voor al die auto's... 😉 onmogelijk om de grijze waters te lozen door de auto's die overal stonden.
wij waren hier 13 september 2021. wat een plek. je moet wel op tijd aankomen hoor dan is er nog een mooi plekje
Prima plek voor een nachtje. Mooie plaatsen maar niet zo goed onderhouden. Rustig gelegen vlakbij het centrum. We hebben verder geen gebruik hoeven maken van de voorzieningen.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Rue du Stade
54470, Thiaucourt-Regniéville, Frankrijk48° 57' 8" N
mairie.thiaucourt@wanadoo.fr
+33383819010
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater