Ligging op Evia en 90 km boven Athene www.camping-in-evia.gr
Aliveriou
341 00, Chalkis, Griekenland€ 24,00 • 15 apr. t/m 1 okt.
NKC - NKC/CCI Card, CKE - Camping Key Europe, CCC - Camping & Caravan Club, CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenprima camping, prima sanitair, zeer aardige beheerders en lekker zwembad. zee is direct toegankelijk we stonden onder een groen doek en dat was prettig gezien de warmte. Stadje op loop afstand we stonden voor 17,50 een aardig goedkope prijs
mooie camping met zwembad en alle voorzieningen voor 19.50 per dag. sanitair is redelijk maar goed onderhouden. vriendelijke ontvangst.
Goede camping met een fijn zwembad. Mooie beschutte plekken, prima voor 1 of 2 overnachtingen.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Aliveriou
341 00, Chalkis, Griekenland38° 23' 30" N
info@camping-in-evia.gr
€ 24,00 • 15 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet