Camping Kourouta

• Douche

• WiFi

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

we waren hier in de nm. voor 1 nacht plaats aan Zee, veel strand douche, zandstrand. Prachtig , niet modern, mooie plaats met schaduw of niet. Veel Duits Oostenrijkers, goed leuk restaurantje aanzet. 2pers met cpbus + stroom €29 20/9/24

Mobi85

okt 2023

de vorige persoon gaf een 1-sterreview zonder op de camping te verblijven omdat hij niet het ACSI-tarief kreeg. Ik heb gekeken naar de datum waarop ze arriveerden en het ACSI-tarief ging pas later die maand in. Ik verblijf hier nu 23 oktober tegen het ACSI tarief. De camping is mooi, er is keuze uit plaatsen met schaduw of meer open plaatsen met uitzicht op het zandstrand.

billysmash

sep 2023

Helaas een slechte ervaring. Aangekomen op 18 september zou het ACSI tarief moeten gelden. Zonder dit bij de inschrijving te melden gold het lage ACSI tarief niet. Verklaring was dat ze na een ACSI bezoek van de inspecteurs de lage tarieven nog niet mochten laten ingaan en in plaats van 21 Euro nu 29 Euro moesten rekenen voor die ouwe meuk. Flauwekul natuurlijk en we waren binnen een half uur weer vertrokken.

272 00, Amaliada Municipal Unit, Griekenland

centrum 1km