Cronin’s Yard

• Douche

• Honden toegestaan

Elsholt

sep 2023

We hebben er 2 nachten naar volle tevredenheid gestaan. Hebben 28 euro per nacht betaald. Dit is inclusief stroom (10A). Ook kun je hier je grijze water lozen. Het camper gedeelte is nog in ontwikkeling. Zo zal er spoedig stromend water bij elke plek komen, en kun je het toilet cassette legen. Water kun je tappen net achter de slagboom. Het is eigenlijk een luxe camperplaats. Maar wat is het hier mooi en rustig !Zeer vriendelijk personeel.

We kwamen aan met de vraag of er nog plaats was . Jawel, plek genoeg, kosten €10,--. na te zijn geïnstalleerd zouden we betalen, was plotseling de prijs met 150 % omhoog gegaan. Na wat gesteggel uitgekomen op € 15,--. Stroom " slechts" € 8,--. Fijn dat we dat niet nodig zijn. Douchen idd € 1 - p/m. Dan kom je er achter hoe kort 1 minuut is. Denk niet hier nog ooit terug te komen.

Gerenjet

jul 2023

Prima plek. Eigenaar is bezig met stroom en wateraanvoer te leggen voor campers, ergens in Juli 2023 klas

Mealis, Beaufort

V93 HK71, Killarney, Ierland

52° 1' 35" N 9° 41' 47" W

52.0262882 -9.6962924

Camping en parkeerplaats bij het begin van de walk bij Carrauntoohil. Er is een groot grasveld bij de parkeerplaats waar je voor 10€ per nacht kunt staan.