Camping Village Fabulous

• Stroom

G

GeHaKo

jan 2026

Vandaag 1-1-26 zijn wij hier op goed geluk naartoe gereden omdat eigenlijk niet duidelijk is of ze wel geopend zijn. De camping was wel geopend, maar er was geen plaats voor ons, misschien ondat wij maar 2 nachten wilden blijven?

de-Kluus

nov 2025

We wilde eigenlijk naar de camping Roma Village(van het zelfde concern) maar deze was echter vol. Het was echter geen straf om naar deze camping te gaan. We hadden geluk mer een Nederlandse receptioniste die ons perfect heeft geholpen. Vlak bij de camping kun je met de bus/metro naar het centrum van Rome. Kaarten op de camping te kopen. Mooi zwembad erbij. Komen echter ook veel bussen met schoolklassen die Rome gaan bezoeken.

prima camping, ruime plekken, centrale wasgelegenheid voor alles en het wordt continue schoongehouden. Rome goed te bereiken met bus en metro. Enige minpunt de serviceplek voor campers was niet schoongehouden. waarschijnlijk een stommerd die z'n chemisch toilet in de put van het afvalwater geloosd had. Put was erg vies. Verder absolute aanrader als je wat van reuring houdt, het is nl grote camping maar daardoor ook vele faciliteiten.

Via di Malafede 205

00125, Rome, Italië

camping in een groot pijnbomenbos - goed bereikbaar met openbaar vervoer - aquapark - centrum 3,5km

28 mrt t/m 1 nov