Parcheggio Comunale

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

schip

jun 2024

Wij hebben hier 2 nachten gestaan op 30 en 31 mei 2024 . En zijn met de bus (17) naar het centrum gereden . Eerste nacht was zeer rustig , 2 de nacht was op vrijdag avond , wel wat rumoeriger door dat er in de buurt muziek op het eind van de parkeerplaats speelde dat trekt jonge mensen aan . Eerste nacht stonden wij er met 3 campers en de tweede nacht met 10 campers . En het is gewoon een gratis plek .

Led1972

dec 2022

Stadionparking vrij rustig 's nachts met politie die toezicht houdt op het gebied, allemaal gratis, om het historische centrum te voet te bezoeken en een vrij lange weg met de fiets of mogelijk met het beste vervoermiddel. Maar goede grote parkeergelegenheid en vooral en gratis.

Olafke

jul 2022

Deze camping is gewoon perfect. Voor ons alles wat je kan hebben voor een goed vakantie gevoel en dan nog dicht bij de stad ook. 10 minuten met de fiets langs de rivier tot aan de stad eventueel pendel vanaf de camping. Niet goedkoop midden in seizoen maar geld waard. restaurant lekker eten en zeker niet duur. Ook alles aanwezig voor onze camper vrienden je geraakt er alles kwijt. Wie Firenze wil bezoeken perfecte camping.

Viale Pierluigi Nervi

50137, Florence, Italië

rustige plaats bij Stadion A Franchi

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!