Fijne CP Mooi centraal, vlak bij het centrum Verharde ondergrond Er is stroom en toiletten Helaas werd het mooie uitzicht verziekt door een camperaar die vond dat het uitzicht van hem was
Voor € 5 voor 24 uur en met deze uitrusting kan ik niets fout vinden. Van alle gemakken voorzien en eigenlijk een top balkon met uitzicht. Het is echter bijna overwoekerd en zou geleidelijk weer moeten worden losgesneden, anders verliest het plein zijn belangrijkste aantrekkingskracht. Verder is het een heel schattige plek met veel leuke bars en kleine winkeltjes en een geweldige cantina om wijn te kopen direct aan het plein.
lees meermooie simpele camperplaats, dicht bij het dorpje, we zijn maar 1 nacht gebleven omdat de mugjes hier heel erg bijten. je ziet ze bijna niet maar onze benen staan vol beten.
lees meerVia G. Pascoli
06036, Montefalco, Italië42° 53' 33" N