Fkk-Camping Kanegra

• Lozen afvalwater

Ben en Irene

jul 2024

Fijne kleine fkk. De zee is heerlijk en helder. 2 sanitair gebouwen, bij de dames 4 douches waarvan 2 de douchekop stuk is. Heerlijk om tot rust te komen. Missen alleen een kraampje voor broodjes en verse groenten en fruit. Op het andere deel van het park een aantal gebouwen vervallen, erg jammer van de mooie locatie. Wij betaalden voor 6 nachten inclusief hond direct aan zee €394,-

chrisjan

jun 2022

mooie kleine fkk camping met een lang kiezelstrand. wij hadden deze camping altijd overgeslagen omdat we dachten dat de helft fkk was. Maar de camping is gescheiden met een slagboom en helemaal fkk. Dee huisjes op het park zijn textiel maar dat is helemaal appart. Zee water prachtig maar wel waterschoenen aan. in het weekend hoor je wel eens muziek van de overkant, de camping ligt ineen baai en de overkant is Slovenie.

mapfff

aug 2020

Zeer verzorgde, kleinere camping. Dit is onze tweede keer hier, het water is helder en schoon, en alles wat je nodig hebt om te kamperen is aanwezig. Maar 's avonds weerklinken de discogeluiden van Portoroz over het water.

Unnamed Road

52460, Grad Buje, Kroatië

naturistencamping - schitterend strand - campingwinkel - snackbar - pizzeria - restaurant

26 apr t/m 1 okt