Camp Dvor

• Lozen afvalwater

Meessie

apr 2025

camping op zich niets mis mee. zo ook met de eigenaresse. het is meer de ligging: een beetje overal vanaf. op een gewone fiets fietsen valt ook niet mee. Vind alleen de prijs (40 euro per dag incl electra) niet in verhouding met wat je er voor krijgt

hfoeken

aug 2024

Mooie rustige camping met fijn zwembadje (op de foto lijkt het groter). Er was een koelkast waar je gratis gebruik van mocht maken, erg fijn. Je kan op de aangrenzende manege ritjes maken waarbij je achterlangs de camping en door het bos gaat. Vriendelijk te woord gestaan door de eigenaresse.

rjvdhorst

okt 2023

Rustige camping midden in de natuur. Hele scheve plekken. Wij stonden hier 5 dagen en al die dagen is het sanitair niet schoon gemaakt. In deze tijd (half okt) is er niet veel open dus om Rovinj en Pula te bezoeken hadden we niet veel keuze. Anders waren we meteen weggegaan.

Manjadvorci 60

52207, Manjadvorci, Kroatië

Mediterrane Istrische natuur - omgeven door een prachtig landschap en een eeuwenoud dennenbos - zwembad - paardenranch - minimarkt 400m - bar 50m - centrum 250m

21 sep t/m 31 okt

18 mei t/m 7 jun

7 sep t/m 20 sep

Toon alle tijden en prijzen