Camp Mudri Dolac

• Douche

• Honden toegestaan

anitakoen

okt 2025

Even puzzelen om hier te komen want via Campercontact kom je midden in het bos. Via Google earth vonden we de weg. Steile helling maar dat is bekend in Kroatië. Wel verhard dus prima te doen, onze camper is 6 meter. Schattig plekje maar wij hadden het gevoel op bezoek te zijn, lijkt wel een achtertuin. Klein haventje, ziet er erg gezellig uit. Sanitair laat echt te wensen over…. Wij betaalden per nacht 22 euro, zonder stroom. 2 personen.

andre+miran

sep 2025

Rustige camping . vriendelijke eigenares helling was wat steil voor onze camper 6.60 lang maar toch zonder probleem omhoog gekomen. de plek is schitterend. WiFi en telefoon ontvangst was niet best. sanitair was niet proper. maar toch 4 sterren ivm de gemoedelijke sfeer.

mookan

jul 2025

Deze camping ligt op een prachtige plek, direct aan zee. Het is er rustig en de eigenaresse is vriendelijk. Als je van rust houdt is het er prima vertoeven.

21460, Grad Stari Grad, Kroatië

43.20245 16.66158

mini-camping - in de achtertuin, aan haventje van klein vissersdorp - elke ochtend bakker op de plek - geschikt voor kleine campers rond 6 mtr. met weinig oversteek - centrum en restaurants op loopafstand

1 mei t/m 31 okt