Camping Imsouane

• Stroom

Kamperen buiten het dorp. Toegang slecht. Parkeerplaatsen van verschillende grootte ook voor XXL WoMos. Soms erg ongelijk. Geen wifi. Sanitaire voorzieningen oud en niet helemaal schoon. Het voetpad naar het dorp is overvol. 15 minuten lopen naar de zee. Veel kleine bars in de stad. Surfer zover het oog reikt. Prijs / prestatie komt niet overeen.

jb9

jan 2020

Twee campings staan vermeld, maar we hebben er maar één gevonden. Misschien zijn ze samengevoegd. Komende vanuit het noorden namen we 15 km van de P1000, erg smal. Het is beter om het kortere zuidelijke deel te gebruiken. Het toegangspad is, zoals opgemerkt, erg ruw. Populair bij surfers die de steile klim naar het strand aankonden. Heb geen gebruik gemaakt van de douches en andere voorzieningen, ook een heel eind de heuvel af. Ruw en rotsachtig pad naar het dorp met een kleine supermarkt voor brood en een of twee cafés en restaurants.

skippyducato

jan 2019

onze ervaring was goed ! toiletten waren netjes en schoon , douche niet gebruikt, electra ook niet. De sfeer is gemoedelijk, een aantal (zwerf ? ) honden loopt er los over de camping, heel lief en vriendelijk. onze hond heeft zich kostelijk vermaakt daar. Uitzicht prachtig en met je hond kun je heerlijk wandelen. Zwemmen in de zee is geen probleem, wel even via een trap naar beneden.

-, Imsouane, Marokko

30° 50' 49" N 9° 49' 18" W

30.84693 -9.8216

Sitecode: 20814

camping op een kale rots met uitzicht op zee - richting strand is er een kleine bossage voor windvang - uitzicht op zee

€ 0,00 - € 10,00

(MAD 107,53)