camping naast de stadsmuur - geopend in 2018 - sanitair naar Europese normen - sanitaire ruimten voor dames en heren - centrum 300m
85000, Tiznit, Marokko
MAD 100,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartengeweldige site alles wat je nodig hebt, water en afval bij busje en korte wandeling naar een mooie stad bezoek de blauwe waterbron La Source Bleue
We kwamen aan bij de CP vanaf 6.1.2020. De plaats was vol, maar gelukkig bleef er een Womo over. We waren verrast, eigenlijk een droom van inrichting naar Marokkaanse maatstaven. We vonden het vooral leuk dat we een plek kregen met direct rioolwater. Elektriciteit en vers water, afwasgelegenheid, alles direct op het veld. Grind. We waren daar 4 maanden vanwege de corona-pandemie. De prijs was gespreid, beginnend met 100 MAD betaalden we uiteindelijk slechts 80 MAD. Gelegen aan de rand, winkels in de buurt, ook 2 kleine supermarkten met wat Europees eten in het dorp. De CP heeft 3 wasmachines, maar geen droger. On-site wasserijen die een trommel wassen klaar voor kasten voor 50 MAD. Aan het plein een restaurant met een matig aanbod. Vriendelijk personeel.
lees meerZeer mooie CP met een ongebruikelijke hoeveelheid comfort voor Marokkanen. Voorwaarden. Enigszins kleine percelen; zeer vriendelijke bediening. In de stad is alle werkzaamheden rondom de camper mogelijk en goedkoop. Het is slechts 17 km naar Agnou Plage aan de Atlantische Oceaan - een waardevolle reis.
lees meerWasmachine
29° 42' 20" N
9° 43' 49" W
-9.73033
campingtinbar@gmail.com
MAD 100,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine