Camping Riad Assllaf

• Stroom

Blikman

feb 2025

Vandaag om 14.10 aangekomen en alles is vol. Toch vindt de vriendelijke beheerder voor ons nog een plekje: in de feestzaal.

Vonkje

jan 2025

De informatie vorige review klopt niet. Er zijn 2 betegelde terreinen voor campers. Je kan met je camper door het gebouw heen naar terrein 2 komen. Ik heb het niet geteld maar er staan vast wel 50 campers. Gezellig met pauwen en paarden. Beheerder heel vriendelijk. Het ziet er netjes uit. Met de fiets zo in het dorp/stadje. 95 Dirham voor camper en electra. Voor ons was dit de vierde camping, nadat er 3 vol waren.

Koru

dec 2024

Wij verbleven hier 2 nachten en werden zeer vriendelijk ontvangen. Er is een zeer mooie feestzaal voor bruiloften, verjaardagen etc. De camping bestaat niet meer zoals geadverteerd. Voor het huis is een groot dak gebouwd, er is ruimte voor misschien 3 grote campers of 4 kleine. Om op het achterste, originele kampeerterrein te komen, zou je door een grote hal en een binnenplaats moeten rijden, niet mogelijk. 15 €/nacht te duur. Sanitair oud.

Route Tiznit Tafraout wegnummer R104

85000, Tiznit, Marokko

29° 41' 48" N 9° 42' 38" W

29.69659454 -9.71047551

Sitecode: 20926

rustige moderne camping - gebruik GPS-coordinaten - gelegen aan R104 - schoon sanitair - centrum 2km

€ 0,00 - € 10,00

(MAD 75,27)