Minicamping De Vogelpoel

de wifi is inmiddels verbeterd, Groet, Trees en Dick, minicamping "de Vogelpoel"

ZonnigeDag

jul 2024

Prima plek. Zeer aardige eigenaren. Wij hebben hier 3 nachten/dagen gestaan in juli. Rustig en op loopafstand vh dorp. (Restaurant, Supermarkt, Snackbar 1 km) Sanitair schoon, Warm water en douche inclusief. Afwas plek prima. WiFi is in&naast openbare ruimte bij de Picknick tafel prima. Fietsen kunnen binnen staan. Mooie omgeving. Natuurgebied Groote Zand. Wij lopen het Roots natuurpad en hebben tussendoor het Kamp Westerbork bezocht.

MICKVEE

apr 2023

Prettige ervaring bij deze aardige eigenaren. Was hier voor weekend WSBK en op 6 km fietsen van TT-circuit ideale (rustige) camping voor camper met fiets. Stond verkeerd voor satelliet en WiFi is waarschijnlijk binnen, maar alle andere voorzieningen top. Fietsen droog binnen te parkeren. Hier kom ik volgend jaar zeker weer!

De Streek 7

9414 VL, Hooghalen, Nederland

52.91975 6.52695

locatie op minicamping - vlakbij het Hijkerveld - TT-circuit 5km - campervoorzieningen gehele jaar bruikbaar - sanitair in vorstperiode afgesloten - groepen welkom - centrum 1km