4,8van 5
  • september 2023

aanrader! super camperplaats, heel schoon sanitair, gastvrij echtpaar. Als extra verassing op zaterdagavond ( georganiseerd door eigenaar) een gezellig houtvuur, met hapje en drankje , dus werd er kennisgemaakt met de mede kampeerders, alles bij elkaar genomen: fijne vakantie op heerlijke plek.

Reactie van beheerder

Dank voor de mooie review! Het kampvuur vinden wij ook altijd erg gezellig. Graag tot ziens!

Reactie van beheerder

Dank je wel voor de schitterende review. Hier worden we vrolijk van :) Goed om te horen dat het zo goed bevallen is. Graag tot een volgende keer!

Reactie van beheerder

Dank je wel voor de mooie review. Goed om te horen dat jullie je vermaakt hebben. Graag tot ziens!

Bekijk alle 152 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,8van 5

Camperpark 't Dommerholt.