Landgoed Het Zand Hattemer Oldenburger

DvA

aug 2025

Prachtig rustige camping. Direct aan de rand van het bos. Eigenaresse heeft een bijzonder levensverhaal. Sanitair eenvoudig maar functioneel. Plaats om vuilwater te lozen alsmede drinkwater weer in te nemen. Goed restaurant op loopafstand. Een plek om te onthaasten en te relaxen. Supermarkt op 5 km in Zelhem.

Her-Man

aug 2025

Heerlijke vrije plek, als je van rust, wandelen en fietsen houdt moet je hier zijn! Zelfvoorzienend op veld Reebok, met alleen een water tappunt, sleutel bij Emma, de fijne gastvrouw die ons enorm geholpen heeft.

Dech

jun 2025

Prachtig landgoed, keus uit veel plekken. wij hebben op Veldhoen gestaan een klein veld dat we helemaal voor ons alleen hadden. Geen geluiden alleen vogels en dennegeur. Heerlijk.

Berkendijk 4

7021 HE, Zelhem, Nederland

kampeerplaatsen op natuurkampeerterrein van de Groene Koepel - natuurkampeerkaart verplicht [verkrijgbaar op de locatie] - elektrische oplaadpaal - zie voor juiste tarieven de website [hoog-en laagseizoen] - langer verblijf i.o.m de beheerder - voor camperplaatsen zie sitecode 10199 - Zelhemse bossen - 18 hole golfbaan 3 km - boeken via contactformulier op de website of via groene button - centrum Zelhem 4km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!