Ell, Leudal, Limburg, Nederland

Landgoed Lemmenhof

plaatsen op goed verzorgde camping - let op: zie website voor juiste tarieven - veel privacy - centrum 300m

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Kampstraat 10

6011 RV, Ell, Nederland
    Toon op kaart
  • € 24,90 • 1 jul. t/m 31 aug.

€ 20,00 • 1 sep. t/m 31 dec.

€ 20,00 • 1 jan. t/m 30 jun.

2 personen per nacht incl. belasting
  • NKC - NKC/CCI Card, CKE - Camping Key Europe, CCC - Camping & Caravan Club, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

4,41van 5
  • november 2022

Mooie grote camperplaats geboekt met water en afvoer. bij aankomst kreeg ik het kleinste plekje toegewezen zonder water, waar ik na veel manoeuvreren kon parkeren. ook de kortingskaart met vermelding ASCI werd niet geaccepteerd . Geen aanrader dus en kom zeker niet terug.

Reactie van beheerder

Beste mevrouw, Wat spijtig te horen dat u ons niet zou aanraden. Er is duidelijk een miscommunicatie mbt de ACSI kaart geweest. Iedere gast ontvangt in het winterseizoen hetzelfde tarief, wat gelijk is aan het ACSI-tarief. U bent in die zin niet benadeeld. Op het moment dat u arriveerde waren de beschikbare winterplekken helaas allemaal bezet en konden we u niet op andere plek zetten. Dit hadden we u een dag later wel kunnen aanbieden, waar we van onze kant uit dan in gebreke zijn gebleven.

• juni 2022

Reactie van beheerder

Beste Johan, Fijn dat u het terrein mooi vond. Spijtig om te horen dat u niet meer terug komt of ons aanbeveelt vanwege de prijzen. De prijzen die u had gezien klopte idd niet. Die waren nog van vorig jaar. Dankzij uw review heb ik ze aangepast en zijn ze weer actueel.

• mei 2022

Mooie rustige omgeving met veel fietsroutes. Supermarkt in de buurt. Prima sanitaire voorzieningen. En prijs all in.

Bekijk alle 64 reviews

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
4,41van 5
  • november 2022

• juni 2022

• mei 2022

Contactgegevens

Prijs

• € 24,90 • 1 jul. t/m 31 aug.

€ 20,00 • 1 sep. t/m 31 dec.

€ 20,00 • 1 jan. t/m 30 jun.

2 personen per nacht incl. belasting

Kortingskaarten