rust, natuur en gezelligheid - jeu de boules baan - kantine voor feestjes - centrum 2,5km
Keizersbaan 6
5995 PX, Kessel, Nederland€ 20,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
SVR - Stichting Vrije Recreatie, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenGeweldige camping met uitstekend sanitair. Wij hebben hier 6 dagen gestaan naar volle tevredenheid. Prachtige fietsroute’s aan de oevers van de Maas.
wij komen er al jaren en het verveelt nooit.het is er zo mooi en zuiver en heel gezellig.KIM en ROY maken het iedereen zo mooi mogelijk en naar je zin .wij kunnen niet wachten tot we weer naar de camping 🏕️ kunnen gaan.groetjes Henny & Ria en Bobby 👍🐶
Gezellig, keurig netjes, fijn ontvangst, alles compleet, hond welkom.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Gezellig, keurig netjes, fijn ontvangst, alles compleet, hond welkom.
5995 PX, Kessel, Nederland51° 18' 35" N
info@uttumpke.nl
+31774620001
€ 20,00 • 1 apr. t/m 31 okt.
SVR - Stichting Vrije Recreatie, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine