Camper-area Roermond

• Stroom

Oulet shopping center is 2,2km en geen 600m zoals jullie aangeven. Bij het uitrijden om 12:00 moeten we 35€ bijbetalen, we zijn aangekomen in de late namiddag. Bij het inchecken staat er niet aangegeven dat het uitchecken om 11:00 is. Heel spijtig!

Blusbenz

sep 2025

Ruime plaatsen 4mtr breed. Nu rustig met maar 10 campers. Luxe sanitair. Stoom en waterpunt op plek. Via barcode bij toilet allerlei extras beschikbaar zoals een digitale leesmap met tijdschriften, fietsknooppuntenroutes, bijzonderheden over Roermond. Wakeboardbaan maakt plek levendig. 35 euro is veel maar je hebt er wat voor.

30 euro voor een parkeerplaats zonder stroom waar je amper je luifel kan uitdraaien slaat echt nergens op. De camper naast ons kon zijn garagedeur maar net openen zonder dat wij de stoelen moesten verzetten. de plaatsen vooraan met zicht op water zijn mooi en net groot genoeg, maar de achterste rij moet je niet hebben. reserveren kan helaas niet dus is het geluk hebben.

De Weerd 150

6041 TL, Roermond, Nederland

51.20586 5.97439

Locatie aan de plas Area-X - vertrektijd 11-00u - Wakeboarders bij Beaver Creek - strandliefhebbers bij Palm Beach - surfers en suppers bij Koers Zuid - lounge bij Sunset Lounge - A Designer Outlet Arthur Mc Glenn 2.2km - centrum 650m

6 apr t/m 1 dec