Direct toegang tot het water - Maasplassen - vakanties in voorjaar is hoogseizoen - centrum 1,8km
De Weerd 62
6041 TL, Roermond, Nederland€ 23,00 • 1 jan. t/m 28 mrt.
€ 29,00 • 29 mrt. t/m 31 aug.
€ 23,00 • 1 sep. t/m 31 dec.
Kortingskaartengaan pas begin april open, zijn nu gesloten. data ik de app kloppen dus niet helaas.
Mooi gelegen camperplaats aan het water. Wij waren hier voor 1 nacht in oktober en toen was het heel rustig. Beetje verouderd sanitair, maar wel erg netjes. Wij betaalden 28 euro voor 1 nacht (elektriciteit en sanitair inbegrepen).
vriendelijke ontvangst. Nette camping met krappe plaatsen. op de duurdere plekken aan het water heb je wat meer ruimte.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
De Weerd 62
6041 TL, Roermond, Nederland51° 12' 31" N
51.20853
info@campingvelmans.com
€ 23,00 • 1 jan. t/m 28 mrt.
€ 29,00 • 29 mrt. t/m 31 aug.
€ 23,00 • 1 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater