prima rustige plek vlakbij het centrum.
Rustige locatie op parking - betalen bij parkeermeter - dagkaart van 9.00-22.00u - een stad middenin het groen met mooie architectuur, een prachtig kasteel, leuke winkels en heerlijke terrasjes aan het water - voor informatie VVV, gevestigd op de begane grond van Bibliotheek Helmond aan de Watermolenwal 11 - fietsrondje Helmond - centrum 300m.
Beatrixlaan
5707 LW, Helmond, Nederland€ 3,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenprima rustige plek vlakbij het centrum.
in de eerste plaats is het belachelijk dat je de omschrijving niet kunt wijzigen. Het lijkt mij toch belangrijk te vermelden dat het parkeerbeleid is gewijzigd. Er is nu een nieuwe parkeer automaat en kan er alleen met pinpas worden betaald. Het tarief voor 24 uur bedraagt € 3.20. en is nogal on duidelijk vermeld. Gewoon na opgave van het kenteken € 3.20 aangeven en het ticket verschijnt.
lees meerGemakkelijke plek om parkeertarief te betalen met munten, bankbiljetten of een creditcard was niet mogelijk. De veiligheidsdienst wilde ons een bon geven, niet toeristisch-vriendelijk, de lokale bevolking probeerde tevergeefs te helpen.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
prima rustige plek vlakbij het centrum.
Beatrixlaan
5707 LW, Helmond, Nederland51° 28' 52" N
gemeente@helmond.nl
€ 3,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan